понеділок, 07 травня 2012 09:31

На Київщині чоловік через суперечку зарізав власного брата

На Київщині чоловік через суперечку зарізав власного брата
Зловмисник влучив прямо в сонну артерію. Фото: metronews.ru

На Київщині 59-річний чоловік у суперечці вбив свого брата ножем. Про це пише УНН.

До чергової частини Баришівського райвідділу міліції Київщини зателефонував 59-річний житель села Пасічна та повідомив, що напередодні вбив свого двоюрідного брата і сказав, де знаходиться тіло.

За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група. Як з'ясувалося, смерть 60-річного чоловіка настала від проникаючого ножового поранення в шию. За словами судмедексперта, зловмисник влучив прямо в сонну артерію, не залишаючи жодного шансу на життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хмельниччині чоловік хотів задушити колишню дружину, а потім намагався повіситися сам

Причина кривавої сутички між братами наразі встановлюється: пояснити, що сталося ввечері напередодні, підозрюваний не зміг, каже, був сильно п'яний. Розповів лише, що того дня садили картоплю, потім ввечері сіли поїсти та випити. Коли розпили літр горілки на двох, почали сперечатися. Молодший брат схопив зі столу ніж та вдарив, після чого пішов додому спати. А прокинувшись вранці, повідомив своїй дружині, що скоріше за все вбив родича та одразу пішов перевірити до нього додому. Розуміючи, що брат мертвий, чоловік одразу зателефонував "102".

За цим фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу. Зловмисник у всьому зізнався і наразі знаходиться під вартою. За вбивство брата йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «На Київщині чоловік через суперечку зарізав власного брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути