четвер, 26 березня 2015 13:45

На Кіровоградщині зник учень 8 класу

Автор: Марина МОРЕНКО
 

На Кіровоградщині понад тиждень шукають 13-річного Володимира Кабанова із селища Вільшанка. 19 березня восьмикласник не з'явився на шостий урок. Не прийшов він і додому. Підлітка півтора роки тому з притулку взяли на виховання подружжя Марина та В'ячеслав Моренки. Його рідна мати відбуває покарання за крадіжки. Міліція оголосила Володимира в розшук.

"У день зникнення до Вільшанського райвідділу міліції звернулася Марина Моренко. Хлопець мав додому прийти після третьої дня. Коли не явився, подзвонила до вчителів. Ті сказали, що уроки вже закінчилися. Жінка шукала хлопця до шостої вечора. Тоді вирішила звернутися до правоохоронців. На місце пригоди негайно виїхали керівництво райвідділу та слідчо-оперативна група у повному складі.

Вчителі розповіли, що в школі він був із першого уроку. На одній із перерв взяв без дозволу бутерброди учнів 11 класу, які лежали у шафі. Старшокласники розповіли класному керівнику. Володимир спочатку заперечував, а потім зізнався. Вибачався й пообіцяв більше такого не робити. На останньому уроці був відсутній. За ним у школі помічали крадіжку грошей", - розповів Gazeta.ua начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС у Кіровоградській області Сергій Бочарніков.

Правоохоронцям стало відомо, що Володимир сів у шкільний автобус, який рухався в напрямку сусіднього села Мала Вільшанка. Вийшов на зупинці і пішов у напрямку села Тернове Добровеличківського району. Був одягнений у шапку чорного кольору, темно-синю куртку, чорні джинси, кросівки білого кольору. В руках ніс чорний портфель.

"У сім'ї Моренків виховується ще п'ятеро прийомних дітей і одна рідна дочка. Прийомні діти Моренків сказали, що Володимир може бути у своїх родичів, які проживають у селі Варваро-Олександрівка Добровеличківського району. Але туди він не приїжджав. Їздили в село Тишківку та Новоукраїнку, де раніше хлопець жив з батьками. Наші працівники обійшли двори сіл цього району Тернове і Новолутківка. Розпитували жителів селища Добровеличківка і були в місцевому інтернаті, у селі Піщаний Брід. Опитали водіїв рейсових автобусів, перевірили автовокзали, релігійні організації, морги, лікарні на території Вільшанського та Добровеличківського районів. Розмовляли з працівниками барів, розважальних закладів, дискотек цих двох районів. Стало відомо, що його бачили в Кіровограді. Ми зверталися у жіночу виправну колонію, де відбуває покарання мати Володимира Галина. Але вона каже. Що не знає, де її син. Пошуки дитини тривають", - додає Сергій Борисович.

Працівники міліції звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Володимира Кабанова, повідомити за телефонами: 066-423-18-54, 096-880-74-71, 0663690030, 0668885911 або до найближчого відділення міліції за номером "102".

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині зник учень 8 класу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути