пʼятниця, 20 вересня 2013 13:49

На Кіровоградщині співмешканець зарізав жінку і її 9-річного сина. На рік старша дівчинка – в реанімації

На Кіровоградщині співмешканець зарізав жінку і її 9-річного сина. На рік старша дівчинка – в реанімації
Фото: exo.in.ua

20 вересня о третій ночі на Кіровоградщині працівники міліції затримали 29-річного жителя Новоархангельського району. За годину до цього він наніс ножові пораненням своїй співмешканці, її 9-річному сину та 10-річній дочці. Мати й син померли до приїзду швидкої допомоги. Дівчинку з тяжкими травмами доставили в лікарню. За її життя борються лікарі.

"З підозрюваним постраждала з дітьми жила три роки. Разом з ними мешкав і її брат. Звечора співмешканець вів себе агресивно. Нетверезий його дебош жінка з братом не сприймали серйозно. З ним час-від-часу розмовляли та заспокоювали. Але той все одно нервував. Близько другої години ночі брат господині вийшов з будинку надвір, а вже за хвилину з помешкання почувся крик. Повертаючись до приміщення, чоловік зіштовхнувся на порозі зі співмешканцем. Той вибіг з хати і хутко зник у темряві. У кімнатах було тихо. Увійшовши всередину, чоловік побачив пораненими усіх своїх рідних. Всі лежали на підлозі. Удари ножем були нанесені переважно в спину. Очевидно, коли вони від нього тікали", - повідомив начальник Новоархангельського райвідділу міліції Олег Щербаков.

Брат побіг до сусідів, попросив, щоб ті негайно викликали міліцію та швидку допомогу. Прибувши на місце, лікарі констатували смерть його сестри та племінника. Дівчинку з самого ранку оперують. Ножові удари поранили кишечник та інші життєво важливі органи.

"Працівники міліції вийшли на слід підозрюваного та затримали його. Він був поранений, полоснув себе ножем після того, як наніс удари по жінці і її дітях. Від будинку встиг утекти на відстань близько 1 км. Як з'ясувалося, підозрюваний раніше був уже судимий за крадіжки і розбійні напади. Ніде не працював та постійно вживав алкогольні напої, через що, іноді траплялися психічні розлади, – розповів Щербаков.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до 15 років або довічно.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині співмешканець зарізав жінку і її 9-річного сина. На рік старша дівчинка – в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути