четвер, 24 жовтня 2013 15:31

На Кіровоградщині вбивця спалив жертву в оглядовій ямі для машин

На Кіровоградщині вбивця спалив жертву в оглядовій ямі для машин
Фоо: УМВС у Кіровоградській області

На Кіровоградщині працівники Новгородської міліції затримали 45-річного підозрюваного у вбивстві місцевого жителя. У нього в дворі знайшли останки 43-річного чоловіка. Його тіло було спалене в оглядовій ямі для автомобіля.

"Про зникнення молодшого чоловіка заявила його мати. Повідомила, що той поїхав на велосипеді у справах. Коли минув майже тиждень, а від сина не було ніякої звістки, почала хвилюватися. У ході перевірки даної інформації правоохоронці виявили обгорілі останки небіжчика на подвір'ї у підозрюваного. Зловмисник спалив тіло в оглядовій ямі для ремонту автомобіля, прикидавши його старими подушками та автомобільними шинами. Місцеві жителі розповідають, що бачили у дворі величезний стовп вогню. А потім згарище почало тліти, тому що дощило. Стояв такий жахливий сморід, що змусив мешканців навколишніх будинків два дні не виводити із хати своїх дітей та не сушити білизну. Однак кудись поскаржитися ніхто не наважився. Причиною була погана репутація сусіда, з яким вони спілкувалися з певним острахом. Підозрюваний конфліктував з ними з різних причин. Завжди був впевнений у своїй правоті. Як наслідок, мешканці сусідніх садиб час-від-часу рятували від вогню свої машини, вхідні двері та хвіртки", - розповів виконувач обов'язків начальника Новомиргородського райвідділу міліції Олександр Козловський.

Правоохоронці з'ясували, що перед тим, як підпалити тіло, постраждалому були нанесені тілесні ушкодження.

"Підозрюваного затримано, він перебуває у слідчому ізоляторі. З'ясувалося, що жив сам. Дружина його покинула через постійні сварки. Разом із сином переїхала жити до родичів в іншу область. А він почав зловживати алкоголем. В день скоєння злочину перебував у нетверезому стані, побив свого товариша, вкинув в оглядову яму і підпалив", - додав Олександр В'ячеславович.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині вбивця спалив жертву в оглядовій ямі для машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути