пʼятниця, 27 квітня 2012 15:54

На Кіровоградщині школяр розтрощив своєму однокласнику череп

На Кіровоградщині школяр розтрощив своєму однокласнику череп

24 квітня в школі №16 селища Пантаївка Олександріївського району Кіровоградщини один із 11-класників побив іншого. Після сильних ударів руками та ногами потерпілого госпіталізували в обласну лікарню з тріщиною лобної кістки та чисельними забоями м'яких тканин.

"Вони між собою особливо не дружили але, щоб доходило до бійок то такого теж не було. Сиділи вже за партами, чекали початку уроку. Почали про щось сперечатися, штовхатися. Потім це переросло в бойню. В інтернеті пишуть, що билися стільчиками, то неправда. В хід ішли тільки кулаки", - розповідає однокласник хлопців Богдан Маковецький.

Імені потерпілого, як і того, хто його побив, Богдан називати не хоче. Потерпілий пролежить під наглядом в лікарні ще тиждень, після чого йому зроблять операцію.

"Я до нього дзвонив. Він вже їсть. Лікарі сказали, що будуть робити операцію. Той хлопець, що його побив дуже жаліє про свої дії. Він зараз зі мною на уроках. Говорить, що не думав, що так станеться," - каже Маковецький.

25 квітня слідчим відділом Олександріївського УМВС Кіровоградської області порушено кримінальну справу проти однолітка потерпілого за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ч.1 ст.121 КК України). Олександріївська прокуратура проводить перевірку дотримання Законів України "Про освіту" та "Про охорону дитинства" в даній школі.

 

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині школяр розтрощив своєму однокласнику череп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути