середа, 17 липня 2013 15:25

На Канівщині наркоторговець зібрав "надсучасну" лабораторію

До співробітників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Черкаській області надійшла оперативна інформація про те, що в селі Канівського району місцевий житель займається незаконним вирощуванням нарковмісних рослин.

"Як з'ясувалось, господар будинку переїхав до села з Київщини. Був відлюдкуватим, з односельцями спілкувався мало і ніде не працював. Майже весь час знаходився за зачиненими дверима у підсобному приміщенні свого двору. При чому у будівлі відсутні вікна. Чим він там займався, залишалося таємницею", - розповіла прес-секретар обласної міліції Наталія Таран.

Співробітники міліції до чоловіка прибули з дозволом на проведення обшуку його домоволодіння.

"У будинку  нічого протизаконного не знайшли. А от у занедбаному льосі правоохоронці виявили цілу підпільну нарколабораторію. Вона була оснащена за останнім словом техніки. Будівля була обладнана спеціальними технічними засобами, які створювали оптимальні умови для росту 300 рослин коноплі. Під час обшуку було вилучено близько 100 грамів марихуани та обладнання, вартість якого перевищує 50 тисяч гривень", - зазначила Таран.

Слідчим відділом Канівського міськвідділу міліції УМВС України в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу. Стаття передбачає штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років. Або ж арешт на строк до шести місяців, чи обмеження волі на строк до 3 років. Ведеться слідство щодо причетності інших осіб до даної злочинної діяльності.

Зараз ви читаєте новину «На Канівщині наркоторговець зібрав "надсучасну" лабораторію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути