вівторок, 05 квітня 2016 16:18

На Івано-Франківщині сусід зґвалтував 79-річну жінку

На Івано-Франківщині сусід зґвалтував 79-річну жінку

46-річному чоловіку із села Мозолівка Надвірнянського району Івано-Франківської області загрожує п'ять років тюрми. Чоловік напав на свою сусідку-пенсіонерку та зґвалтував її.

"До поліції звернулася донька потерпілої із заявою. Сказала, що на її матір напав та зґвалтував чоловік. Жінка погано себе почувала. Її забрали на обстеження до лікарні", - каже Тетяна Іванюк із управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як з'ясувалося зловмисник вже був раніше судимий. До помешкання пенсіонерки прийшов, коли та залишилась дома сама. Потерпіла мешкала зі своєю дочкою, у цей час вона була на роботі. Чоловік силоміць затягнув стареньку до комори та там вступив із нею в статеві зносини. Після скоєного втік.

"До нашої Пнівської сільської ради належать ще два села. Потерпілої жінки не знаю, а про цього чоловіка Тараса багато чув він із села Мозолівка. Люди розказують, що вже раніше був судимий. Його навіть трохи побоювались. Сам такий не певний. З дивною поведінкою. Але що зважиться на подібне, образить стару беззахисну жінку, то це вже занадто", - каже сільський голова Пнева Василь Гладиш.

Надвірнянська поліція вже порушила проти зловмисника кримінальну справу. Йому світить від трьох до п'яти років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Івано-Франківщині сусід зґвалтував 79-річну жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути