вівторок, 26 лютого 2013 08:47

На Хмельниччині зек, який відсидів уже 8 разів за зґвалтування, знову взявся за старе

На Хмельниччині зек, який відсидів уже 8 разів за зґвалтування, знову взявся за старе
Фото: obozrevatel.com

У Хмельницькій області затримано 45-річного мешканця Віньковецького району, який вже 8 разів побував за ґратами за вчинення різних злочинів, в тому числі і за зґвалтування. Цього разу його затримано за зґвалтування 18-річної дівчини.

Жертва ґвалтівника, місяць тому одружившись, перебралася мешкати у Віньковецький район до свого чоловіка. У той день молодята вийшли до сільського магазинчика за сірниками, але по дорозі зустріли двох знайомих, які якраз поверталися з торговельного закладу з пляшкою вина. Один з них запропонував не йти у хуртелицю так далеко, а зайти до нього додому і взяти коробку сірників, а заодно випити по келиху вина. Молоді люди пристали на цю пропозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивці та ґвалтівнику 8-річної дівчинки дніпропетровський суд дав довічне

Розпивши пляшку, чоловіки вийшли на вулицю на перекур, але з'ясувалося, що ні в кого немає цигарок, тож до магазину все одно довелося йти. В будинку залишилися лише юна дружина та захмелілий господар. Ледве товариші вийшли за поріг, як чоловік почав чіплятися до жінки. Вона спробувала втекти, але бувалий рецидивіст кілька разів ударив її по голові кулаком, та, приставивши ніж до горла, зґвалтував. Коли жінка все ж вирвалася, вона одразу побігла до місцевої сільради, де їй допомогли викликати міліцію. Правоохоронці одразу затримали кривдника та вилучили низку доказів, в тому числі і подертий одяг потерпілої.

Наразі відносно зловмисника відкрито кримінальне провадження згідно ч.2 ст.152 Кримінального Кодексу України (зґвалтування). Чоловікові, зважаючи на його попередній "послужний" список, може загрожувати до 10 років позбавлення волі, повідомив СЗГ УМВС в Хмельницькій області.

Зараз ви читаєте новину «На Хмельниччині зек, який відсидів уже 8 разів за зґвалтування, знову взявся за старе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути