Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2012 22:35

На Харківщині розгляд справи закінчився кривавою поножовщиною

На Харківщині розгляд справи закінчився кривавою поножовщиною
Ділили землю Фото: susanin.pro

У Зміївському районному суді (Харківська обл.) під час перерви в засіданні позивач вдарив ножем представника відповідача.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, конфлікт виник між 73-річним жителем Зміївського району, який вважає, що кордон його земельної ділянки оформлений неправильно, через що його площа зменшена на 3 сотки, і добивається через суд її переоформлення, та 39-річним представником відповідача.

"Під час перерви в суді у позивача виник конфлікт з представником відповідача. Перший, недовго думаючи, вдарив 39-річного чоловіка ножем в шию. Той встиг крикнути. Після цього нападник вибіг на вулицю, побачив першу-ліпшу машину, приставив водієві ніж до живота і наказав їхати, куди він скаже. Проїхавши кілька метрів, водій, який також отримав поранення, вискочив з машини та втік. Тоді зловмисник наніс собі поранення ножем в шию", - наголошується в повідомленні прес-служби Харківської облпрокуратури.

В даний час представник відповідача знаходиться в лікарні у важкому стані. У нього - велика втрата крові. У тій же лікарні перебуває і сам нападник. Їх обох оперують лікарі, які приїхали з Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Охоронець зарізав напарника, а вбивство видав за суїцид

На місці події працюють прокурор району, керівник структурного підрозділу прокуратури області, слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. Перебіг перевірки перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині розгляд справи закінчився кривавою поножовщиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути