понеділок, 11 березня 2013 16:29

Спецтема: Українське бездоріжжя

На дорозі Житомир-Бердичів утворилися ями глибиною у півметра

На дорозі Житомир-Бердичів утворилися ями глибиною у півметра
Фото: chpravda.com

35-річний киянин Костянтин Мельник 9-10 березня їздив до родичів у місто Могилів-Подільський Вінницької області. На ділянці від Житомира до райцентру Бердичів розірвав два колеса, понівечив ходову своєї "Кіа Маджентіс".

"Тією дорогою щороку їжджу, - каже чоловік. - Ніколи не лечу, бо їду з жінкою і дітьми. Завжди тримаю 100-110 кілометрів на годину, діти сплять на задніх сидіннях або дивляться мультики на ДВД-програвачі. А це навіть програвач збивався. 38 кілометрів шляху їхав більше години. Дороги просто нема — суцільна яма, яку не оминути. Подекуди глибина ям сягала півметра".

Дві шини іномарки розірвались. Їх зремонтувати не вдалось — довелось викинути. Чоловік купував їх по 1200 грн. Додатково зігнув колісні диски, вийшов з ладу стабілізатор стійкості автомобіля.

"Уже попав мінімум на 3 тисячі. А це ще ж не все вилізло. Весною дивитимусь ходову — там ще більше сюрпризів буде. Подавати в суд не буду — у нашій країні це марно. Збираю гроші на ремонт, хоч зима ще не закінчилась", - зітхає він.

Зараз ви читаєте новину «На дорозі Житомир-Бердичів утворилися ями глибиною у півметра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути