середа, 04 грудня 2013 16:21

На "дорозі смерті" під Рівним "BMW" задавив 84-річну бабусю

У вівторок, 3 грудня, ввечері на автодорозі в селі Обарів поблизу Рівного автомобіль "BMW" збив 84-річну місцеву мешканку. Жінка померла на місці ДТП.

"За кермом легковика був 31-річний мешканець Рівного. Він їхав зі сторони Луцька в напрямку Рівного й здійснив наїзд на пішохода. Літня жінка переходила проїзну частину дороги поза пішохідним переходом", - розповідає інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Руслан Панасюк.

Пенсіонерка загинула на місці пригоди. Її тіло доставили в морг центральної міської лікарні Рівного.

Нагадаємо, що минулого тижня, 27 листопада, ввечері на автодорозі у цьому ж селі розбився мікроавтобус "Mercedes-Benz Sprinter" з командою аматорської баскетбольної ліги "Лучеськ Університет" з Волині. Водій автомобіля загинув на місці ДТП, а 9 спортсменів госпіталізували. А на початку листопада в селі Обарів автомобіль "Nissan Sunny" збив 25-річного інспектора ДАІ Віктора Омельчука. Правоохоронець був не на службі й у цивільному одязі. Цього дня він охрестив свого одномісячного сина.

Зараз ви читаєте новину «На "дорозі смерті" під Рівним "BMW" задавив 84-річну бабусю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути