Ексклюзиви
неділя, 07 липня 2013 17:22

На Донеччині вбили депутата від ПР

Депутат Костянтинівської районної ради від Партії регіонів - 49-річний Аксьонов Олександр Володимирович помер в ніч на неділю, 7 липня, в місцевій лікарні.

Напередодні ввечері, близько 18.30, на Аксьонова напали невідомі. Це трапилося в його рідному селі Диліївка (Костянтинівський район, Донецької області). Аксьонов і його родичі їхали на тракторі. З депутатом були його брат і племінник. Нібито їх трактор перегородив дорогу якимось "крутим" хлопцям з Донецька. П'яна компанія вибралася зі своєї машини і напала на Аксьонова та його родичів. Перед тим шестеро чоловіків з цієї компанії весело проводили час на місцевій базі відпочинку "рідкодуб" - неподалік від будинку депутата. Кажуть, серед цих донеччан були кавказці і працівники міліції.

Олександр Аксьонов помер від отриманих побоїв. А родичі загиблого депутата все ще перебувають у лікарні.

Аксьонов працював директором двох сільськогосподарських підприємств у Костянтинівському районі - ТОВ "Донбас" та селянського фермерського господарства "АКС". Він займався вирощуванням зерна і мав у користуванні велику кількість гектарів землі. У радянський час Олександр Аксьонов працював у колгоспі ім.20-го з'їзду КПРС, а потім був головою Іванопільської сільської ради.

- Хороший мужик був, серйозний, грунтовний по-селянському. Але на нього постійно були якісь наїзди. Років 7 тому на нього робили замах, побили битою, проломили голову. Нападників знайшли і відправили до в'язниці. Але зараз, за ??прикидками жителів Диліївка ці люди повинні б вже звільнитися. Можливо, це помста? - Розповів Gazeta.ua місцевий еколог і журналіст Володимир Березін.

Крім дорожнього конфлікту, міліція розглядає й інші версії події.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині вбили депутата від ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

635

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути