четвер, 07 листопада 2013 15:29

На дамбі біля Черкас у страшному ДТП згорів заживо водій "Деу Ланоса"

На дамбі біля Черкас у страшному ДТП згорів заживо водій "Деу Ланоса"
Фото: ДСНС у Черкаській області

6 листопада о 13.25 на дамбі біля Черкас трапилася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль "Деу Ланос" зіткнувся лоб у лоб із вантажним автомобілем "МАН". В цистерні останнього було 20 тонн вуглекислого газу. Від удару легковика буквально зім'яло й машина моментально загорілася. Водій, 30-річний Дмитро із Черкас, загинув на місці.

"Це трапилося біля станції Панське. Водієві "Ланоса" стало зле через проблеми із серцем. В результаті зіткнення пошкоджений легковик опинився на узбіччі, а вже там його охопило полум'ям. Водія затиснуло у салоні автомобіля. Машина згоріла дуже швидко, буквально за кілька хвилин. Через те життя водієві врятувати не вдалося", - розповів начальник відділу по взаємодії із ЗМІ управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області Олег Ткаченко.

Вантажний автомобіль із Житомирської області. Від удару його цистерну викинуло на зустрічну смугу, але витоку газу не сталося.

Внаслідок пригоди на дамбі утворився затор, протяжністю кілька кілометрів. Після того, як вогонь загасили, рух автотранспорту було відновлено в обох напрямках.

Зараз ви читаєте новину «На дамбі біля Черкас у страшному ДТП згорів заживо водій "Деу Ланоса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути