середа, 03 жовтня 2012 12:52

На Черкащині зрізане дерево розчавило п'ятирічну дівчинку

На Черкащині зрізане дерево розчавило п'ятирічну дівчинку
Сосна, діаметром з 15 см, травмувала дитині голову. Фото: fotki.yandex.ru

2 жовтня о 17.40 в селі Мліїв Городищенського району на Черкащині загинула 5-річна Поліна Сич. На неї впало дерево, яке зрізав 35-річний Андрій Захарченко. Сосна, діаметром з 15 см, травмувала дитині голову. Смерть настала миттєво, повідомив 36-річний Олег Ткаченко з обласного МНС.

Поліна поверталася із дитячого садка "Пролісок" з бабусею 46-річною Любов'ю Жук. Стежка додому пролягає через ліс.

"Бабуся кричить йому, зачекай, не пиляй, поки ми пройдемо. А Полінка в цей час побачила гриби. Жінка покликала до себе внучку, дитина підбігла й знову угледіла під деревами маслюки. Її наче щось несло саме під те дерево і воно на неї падає. Захарченко інвалід дитинства другої групи. Останнім часом все щось пиляв у лісі. Ми вже й матері робили зауваження, щоб дивилася за ним. А вона каже, що нічого не може з ним вдіяти, бо він хворий. Але все одно треба було контролювати де він і що робить", - розказала сільська голова 50-річна Ольга Вакуленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Вінниччині дворічний хлопчик живцем згорів у батьковому автомобілі

Мати Поліни 23-річна Ольга працює в Києві психологом. Додому їздить на вихідні. Дівчинку виховувала бабуся. Батько Поліни з ними не живе. Мешкає у Київській області.

"Полінку поховають сьогодні о другій дня. Це була вихована й дуже гарна дитина. Як намальована україночка, з великими очима. В селі згадують, що саме 2 жовтня в їхній родині це вже третє лихо. Цього дня померла баба Поліна і в Оліної двоюрідної сестри шість років тому померло теж дитятко. Полінку похоронять біля них", - додала секретар сільської ради 45-річна Людмила Удоденко.

В обласному МНС кажуть, що 1 жовтня в селі Богодухівка Чорнобаївського району через дерево загинув52-річний Віктор Онищенко. Чоловік поліз дома спиляти верхівку. Коли пиляв, не втримався і впав з висоти п'яти метрів між двох гілок. Зверху на нього впала спиляна. Смерть наступила ще до приїзду рятувальників і швидкої.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині зрізане дерево розчавило п'ятирічну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути