вівторок, 03 травня 2016 14:57

На Чернігівщині п'яний чоловік відкрив вогонь по відпочивальниках
5

До Козелецького відділення поліції, що на Чернігівщині надійшло повідомлення, що в одному з сіл району невідомий погрожує громадянам вогнепальною зброєю, зовні схожою на снайперську гвинтівку Драгунова.

Як повідомляє Depo.Суми, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції і співробітники карного розшуку. Вони встановили, що на місцевій базі відпочинку виник конфлікт між одним з гостей, який перебував у нетверезому стані, та групою місцевих жителів. Під час сварки гість став погрожувати "взяти зброю та всіх постріляти", після чого поїхав своїм мікроавтобусом у невідомому напрямку. За деякий час громадянин повернувся, витяг з салону довгий предмет, зовні схожий на снайперську гвинтівку Драгунова з оптичним прицілом, дослав патрон до патронника і зробив постріл у землю поряд з людьми, з якими сварився.

Поліцейські затримали вказаного громадянина, вилучили у нього снайперську зброю з дев'ятьма набоями, а також в ході огляду місця події виявили та вилучили одну стріляну гільзу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі злочинець добровільно сів у машину патрульних

Слідчий також провів обшук господарства за місцем мешкання затриманого стрільця в цьому ж селі. Там у гаражному приміщенні поліцейські вилучили нарізну малокаліберну гвинтівку, споряджену набоєм, 16 набоїв до неї, близько 40 набоїв до СГД та півсотні набоїв до мисливської гладкоствольної зброї і металевий ящик із різноманітним зброярським приладдям.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині п'яний чоловік відкрив вогонь по відпочивальниках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути