пʼятниця, 10 січня 2014 17:00

На Черкащині Volkswagen злетів у кювет і декілька разів перекинувся: двоє загиблих

На Черкащині Volkswagen злетів у кювет і декілька разів перекинувся: двоє загиблих

10 січня близько 00.15 неподалік села Бабанка Уманського району на Черкащині сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля "Volkswagen Passat" 43-річний Віталій Покиньборода не впорався з керуванням. Унаслідок чого машина з'їхала у кювет і декілька разів перекинулася. Водій і пасажир 47-річний Михайло Горбань загинули на місці пригоди. Ще двоє пасажирів автомобіля 25-річний Олександр Розсоха та 37-річний Руслан Богайчук госпіталізовані до Уманської центральної районної лікарні.

"Аварія трапилася на автодорозі "Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка". На місце пригоди залучалися рятувальники, які транспортували потерпілих до карети швидкої медичної допомоги", повідомив Олег Ткаченко з управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Черкаської області.

"Машина стояла на колесах, знаходилася за 15 м від дороги. Поряд з машиною лежав загиблий водій, інший чоловік, що загинув, був на задньому сидінні за місцем водія. Живими залишилися ті пасажири, які сиділи з іншої сторони - на передньому сидінні та за ним. Окрім забоїв, в молодшого постраждалого була підозра на перелом щелепи, в старшого – перелом ребра. Обоє були у стані шоку. Дорога в тому місці має незначний поворот. Вони їхали зі сторони Бабанки. До Доброводів залишалося проїхати ще одне село", - розповів Євген Кравченко з районного відділу ДСНС.

Всі четверо є жителями села Доброводи Уманського району.

"Для наших односельчан – це шок. У Михайла сьогодні в Московській області мав реєструвати шлюб єдиний син Артур. Він там служив, так і залишився. Наташа, дружина Михайла, мала їхати на розписування, але щось їй завадило. Весілля і вінчання вони планували відсвяткувати після Різдва. А тепер таке горе, страшно й подумати, що таке могло трапитися. А в Віталія перед Новим роком тільки виписалася дружина з лікарні, лежала в опіковому. Кажуть, що Михайла можна впізнати, а Віталія рідні опізнали лише за одягом. Куди вони їхали, не можу сказати. Але те, що вони не п'яниці, а порядні люди, то знає все село. Михайло працював водієм на хлібозаводі. Він був нам родичем мого чоловіка і нашим сусідом. Віталій теж рідня, був фермером", - розповіла Cazeta.ua начальник поштового відділення села Доброводи Уманського району 53-річна Валентина Гончар.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині Volkswagen злетів у кювет і декілька разів перекинувся: двоє загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути