Ексклюзиви
четвер, 24 квітня 2014 10:53

На Черкащині вночі пограбували магазини керівника районної "Свободи"

На Черкащині вночі пограбували магазини керівника районної "Свободи"
Фото: tsn.ua

В ніч на 23 квітня в місті Шпола на Черкащині невідомі пограбували два магазини голови районної організації "Свобода" В'ячеслава Кишінька. Приміщення розташовані в різних кінцях міста. Забрали побутову техніку, гроші і картки поповнення рахунків. Сусідські магазини злочинці не чіпали, повідомив Cazeta.ua Кишінько.

"Це трапилося десь о третій ночі. Мені вранці подзвонила продавщиця і міліція, що зрізані замки. Їх не знайшли. Магазин розташований поряд із приміщенням суду. Буквально за метрів десять. Але ні охоронець, ні мешканці навколишніх будинків нічого не чули й не бачили. Із магазину зникла мікрохвильова піч, два чайники і два десятки карток поповнення рахунків "Київстар" і "МТС". Кожна на 40 гривень. Забрали з каси всі гроші, там було близько тисячі гривень. Розкидали ящики з товаром", - розповів В'ячеслав Кишінько.

Невдовзі повідомили, що погромлений ще один магазин Кишінька, який розташований на центральному базарі.

"Там так само зрізані замки. Забрали лише гроші, їх там було не більше 100 гривень. Потрощили й розкидали товар. Міліціонери кажуть, що "працювало" кілька осіб. Тут не встигли більше забрати, очевидно, їх хтось злякав. Міліція відкрила кримінальне провадження щодо "крадіжки з проникненням". Слідчі кажуть, що це пов'язане з моєю громадською діяльністю. В нас же містечко невеличке. Всі одне одного знають. Я ще є і є депутатом міської ради. Неодноразово голосував проти незаконних рішень щодо земельних питань і виділення грошей без тендерів", - сказав "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині вночі пограбували магазини керівника районної "Свободи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути