вівторок, 16 серпня 2011 21:41

На Черкащині скажений кіт покусав трьох дітей

Автор: Фото: Ірина Патлатюк
 

У селі Бабанка Уманського району, що на Черкащині, 12 серпня скажений кіт покусав трьох дітей. Зараз вони знаходяться в лікарні. Тварина щоразу нападала з різних місць і тримала в страху все село. Люди ввечері боялися вийти на вулицю.

Постраждалий 19-річний юнак, що зараз перебуває в лікарні, розповів, що здійснював ранкову пробіжку разом з подругою, коли на відстані півкілометра від села близько сьомої ранку на нього з кукурудзи вискочив кіт. Він одразу ж зубами і кігтями вчепився в ногу. Зі слів постраждалого, відірвати тварину від ноги було вкрай важко. Постраждала від нападника і 16-річна дівчина. Їй кіт пошкодив обличчя. Найменшій постраждалій 12 років. Дівчині тварина покусала ноги.

Скаженого кота випадково вбив лопатою місцевий житель, коли тварина кинулася і на нього. Щоб пересвідчитися, чи саме той кіт нападав на дітей, спеціально проводили його ексгумацію.

Діти ще тиждень пробудуть в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині скажений кіт покусав трьох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути