середа, 15 жовтня 2014 13:00

На Черкащині на цукровому заводі загинув працівник

На Черкащині на цукровому заводі загинув працівник
Фото: expres

14 жовтня о 15.00 в місті Тальному Черкаської області на цукровому заводі загинув 63-річний Микола Драган. Чоловік потрапив під бортоукладальну машину, яка розвантажує із машин цукрові буряки.

"Він працював різноробочим. Деталі, як усе трапилося, ще не відомі. Зараз там працюють правоохоронні органи. Скоріше всього нещасний випадок трапився через порушення правил техніки безпеки", - повідомив Віталій Шульга із управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаської області.

Микола Драган жив у будинку за кілька сотень метрів від заводу. Працював там разом із дружиною Любов'ю Вікторівною, з якою прожив понад 30 років.

"Тато був дуже хорошою людиною. В нього були золоті руки, умів усе робити. Все життя пропрацював на заводі. Ми жили разом. Називав мене донею. Він часто забирав зі школи моїх доньок. Балував їх і жартував, приділяв багато уваги. І глядів, і з уроками допомагав. Востаннє розмовляла позавчора ввечері. Мама каже, що перед його роботою дівчатка прийшли зі школи. Він з ними пожартував і пішов на роботу. Мені про те, що трапилося, сказала бухгалтер. Як саме, ми про те нічого не знаємо", - розповіла, плачучи, дочка Тетяна Миколаївна.

Тіло загиблого відвезли на експертизу в Умань. Похорони розраховані на 15.00.

"Всі витрати взяло на себе підприємство. Я його не надто знала, але він завжди був привітним. Навіть якщо десь зустріне у місті, не пройде мовчки, а розпитає як справи", - сказала секретар підприємства "Тальнівський цукровий завод Тетяна Добровольська.

У Миколи Драгана залишилося дві доньки, син і п'ятеро онуків.

В обласній міліції кажуть, що відкрито кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою. Трагедія сталася, коли лагодили техніку. Машина раптово поїхала назад і наїхала на працівника.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині на цукровому заводі загинув працівник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути