четвер, 27 червня 2013 15:29

На Черкащині молодик зґвалтував вдвічі старшу за нього жінку

На Черкащині молодик зґвалтував вдвічі старшу за нього жінку
Фото: ukranews.com

25 червня близько 5.00 у місті Городище на Черкащині було зґвалтовано 45-річну жительку одного із сіл район. Про це в чергову частину міліції повідомила сама постраждала. Вона розповіла, що кілька хвилин тому її зґвалтував невідомий чоловік і зник у невідомому напрямку. Злочинця було затримано по "гарячих" слідах.

"Злочин стався на вулиці Заводській, неподалік магазину "Тополька".Повідомлення про зґвалтування від чергового міліції надійшло до працівників Смілянського міжрайонного відділу Державної служби охорони, які дислокуються в Городищі. Отримавши від потерпілої прикмети підозрюваного, наші працівники з оперуповноваженим карного розшуку почали обстежувати прилеглу територію.  І невдовзі по "гарячих слідах" на сусідній вулиці затримали підозрілого чоловіка. Ним виявився 22-річний місцевий житель, у якому потерпіла впізнала свого кривдника. Затриманого було доставлено до чергової частини Городищенського райвідділу міліції для проведення слідчих дій", - повідомила прес-секретар управління державної служби охорони при УМВС у Черкаській області 30-річна Ірина Сініченко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України про зґвалтування (статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи). Стаття закону передбачає покарання на строк від 3 до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині молодик зґвалтував вдвічі старшу за нього жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути