вівторок, 06 грудня 2011 13:17

Чоловік покінчив із собою, стрибнувши з найвищого в Україні моста

4 грудня у Кам'янці-Подільському Хмельницької області чоловік, який йшов через міст "Стрімка лань", стрибнув з нього та розбився.

Згідно з повідомленням Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Хмельницької облдержадміністрації, особа загиблого встановлюється. З'ясовуються всі обставини смерті чоловіка.

"Люди, які були свідками події подзвонили в міліцію, а не до рятувальників. Ми про подію дізналися лише через добу. Можливо, чоловіка і можна було врятувати, але ніхто не звернувся за нашою допомогою", - сказав начальник міського відділу МНС Олег Стельбіцький.

 

Міст під романтичною назвою "Стрімка лань" неодноразово ставав причиною смерті людей. Все через те, що на мосту любителі екстриму стрибають з банджі.

"Я давно за те, щоб цю розвагу закрили. Ще коли там розбилася 26-річна дівчина, цей атракціон мали закрити. Проте він і досі працює. Коли переходжу через той міст, то мурашки по шкірі біжать, не говорячи про те, щоб дивитися униз", - розповіла 56-річна кам'янчанка Ганна Ведернікова.

Що спонукало чоловіка стрибнути з мосту заввишки 54 метри, з'ясовують правоохоронні органи.

 

Будівництво мосту розпочалося 1966 року. 21 серпня 1973 року покладено останній блок, який з'єднав береги Смотрича. Збудував міст Київський трест "Мостобуд № 1". Рух урочисто відкрито 2 листопада 1973 року.

Уперше у світовій практиці застосовано бісталеву конструкцію. Відстань між опорами — 174 м. Довжина моста — 379,14 м. Ширина проїжджої частини — 14 м, тротуарів — по 2,5 м.

Найвищий в Україні міст — 70 м.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік покінчив із собою, стрибнувши з найвищого в Україні моста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути