середа, 19 лютого 2014 12:35

Москаль озвучив прізвища причетних до спроби силового розгону Майдану

Москаль озвучив прізвища причетних до спроби силового розгону Майдану

Депутат Верховної Ради Геннадій Москаль ("Батьківщина") назвав організаторів прізвища спроби силового розгону протестуючих в Києві 18 лютого.

О 20:00 18 лютого в дію було введено 2 силові операції, метою яких була повна зачистка Майдану Незалежності, Українського дому, Будинку профспілок та Жовтневого палацу, йдеться в повідомленні прес-служби депутата.

Москаль зазначає, що першу операцію під назвою "Хвиля", згідно нормативно-правовим актам, може ввести в дію тільки міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко.
За інформацією депутата, цю операцію готували і здійснювали заступник Захарченко Віктор Ратушняк, начальник департаменту громадської безпеки міністерства Олександр Крикун, виконуючий обов'язки начальника Головного управління МВС у Києві Валерій Мазан і начальник головного управління, командувач внутрішніх військ відомства Станіслав Шуляк.

Також депутат повідомляє, що друга операція під назвою "Бумеранг" виконується силами Антитерористичного центру СБУ. За його інформацією, розробляли і керували операцією перший заступник голови СБУ Володимир Тоцький, начальник управління департаменту "Т" СБУ Сергій Потієвський, начальник служби безпеки Києва та Київської області Олександр Щеголєв, а також якийсь керівник Антитерористичного центру М. та керівник центру спеціальних операцій "Альфа" П. (прізвища останніх двох посадових осіб засекречені відповідно до законодавства).

Саме перераховані вище посадові особи, на думку Москаля, повинні нести персональну відповідальність за всі жертви з боку протестувальників і правоохоронців, а також за всі наслідки спроби силового розгону Євромайдана.

 

Зараз ви читаєте новину «Москаль озвучив прізвища причетних до спроби силового розгону Майдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути