середа, 04 квітня 2012 12:15

Молодиця на "Лексусі" протаранила авто Левка Лук'яненка
5

Фото: Фото: LB.ua

Український громадський і політичний діяч Левко Лук'яненко вчора ввечері потрапив у аварію на Голосіївському проспекті у Києві. Про це він розповів у ексклюзивному коментарі Gazeta.ua.

"Це сталося біля готелю "Мир". Ми під'їхали до світлофора, загорілося червоне світло і ми зупинилися у другому ряду справа. Перший ряд був зайнятий, ми стояли посередині. І от стоїмо, і позаду раптом щось бабахнуло. Нашу машину штовхнуло уперед. Моментально оглянувся назад - а там машина лежить. Вона впала набік. Сталося все в один момент. Ми вилізли з машини і почали вже там оглядатися, що ж сталося. Потім номери познімали, прізвища позаписували", - розказав Левко Григорович.

За його словами, ніхто через зіткнення у їхній машині не постраждав.

"Слава Богу, ми всі в машині живі-здорові. Трохи стукнуло, десь смикнуло, ну той що. Я їхав на машині Української республіканської партії "Деу Ланосі". За кермом був Ушинський, заступник голови УРП, — дуже добрий водій і сміливий чоловік. Як тільки там нас бабахнуло, ми зразу підбігли до тієї машини, яка боком лежала. Хотіли спочатку перевернути її на колеса, але не вдавалось, тому що її підперла інша червона, біля тротуару. А ця баба-молодиця на "Лексусі" п'яна, чи наколота, так бабахнула її (червону машину, - ред.) у заднє колесо, що його зім'яло у бублик. Цю автівку спробували відсунути, щоб на це місце опустити "Лексуса", бо там дим ішов і боялися, що все загориться, але не вдалося. Ту машину ні посунути, ні підняти не можна було", - розказав Лук'яненко.

Незважаючи на це, свідкам і учасникам аварії вдалося витягнути жінку-водія з розбитої автівки.

"Її прізвище Удод Оксана, здається Анатоліївна. Поглянули, а вона їхала у таких черевиках з каблуками у 18-19 сантиметрів. Від неї смерділо горілкою. Ну от така картина. Тепер Ушинському доведеться ремонтувати свою машину. Невдовзі приїхала міліція, викликали швидку. Всі повиходили і разом рятували", - додав Левко Грегорович.

Він також пригадав, що за своє життя дуже часто потрапляв у всілякі ДТП.

"Проте, слава Богу, вижив, і нічого страшного не трапилося", - розказав український діяч.

Лук'яненко розповів, що його дружина, дізнавшись про те, що він потрапив у аварію, одразу прислала за ним машину.

"Моя дружина зреагувала дуже добре. Тоді дощ ішов. Жінка найняла хлопця і приїхали за мною. Я приїхав додому і все слава Богу. Я їй казав, що автобусом приїду, а вона прислала машину", - зазначив Лук'яненко.


Зараз ви читаєте новину «Молодиця на "Лексусі" протаранила авто Левка Лук'яненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути