четвер, 02 лютого 2012 11:39

Міліція влаштувала "маски-шоу" в офісі одеської телерадіокомпанії

Міліція влаштувала "маски-шоу" в офісі одеської телерадіокомпанії

Співробітники міліції в масках захопили приміщення телерадіокомпанії "Нова Одеса", заявив головний редактор телеканалу Сергій Братчук.

За його словами, правоохоронці проникли в приміщення телеканалу близько 8.00. Що вони там роблять, главред не знає.

"У мене є підстави вважати, що якщо хтось із співробітників увійде в приміщення, де знаходяться правоохоронці, вийти назад він не зможе", - сказав Братчук.

Він також додав, що вже звернувся до голови Одеської обладміністрації Едуарда Матвійчука та ряду народних депутатів України з проханням втрутитися в ситуацію.

Разом з тим, у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України повідомили, що дійсно співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю проводять слідчі дії в будівлі за адресою вул.Фонтанська дорога, 11, де розташовуються приміщення телекомпанії. Однак, ці слідчі дії не пов'язані з діяльністю ТРК, а з діяльністю інших організацій, що мають офіси в цій будівлі.

ТРК "Нова Одеса" - один з телеканалів міста, які критикують дії нинішньої влади міста та Одеської області. Власники каналу пов'язані з власниками приватного акціонерного товариства "ВО "Стальканат-Силур", яке піддалося обшуку з боку співробітників управління з боротьби з організованою злочинністю та спецпідрозділу "Сокіл" у понеділок, 30 січня.

Зараз ви читаєте новину «Міліція влаштувала "маски-шоу" в офісі одеської телерадіокомпанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути