неділя, 27 липня 2014 21:41

Міліція вигнала з мосту матерів і дружин миколаївських десантників

Міліція вигнала з мосту матерів і дружин миколаївських десантників
Фото: pravo-znaty.org.ua

У Миколаєві міліція звільнила проїзд через Варварівський міст, відтіснивши мітингувальників матерів і дружин військовослужбовців, які два дні блокували мостовий перехід. Про це повідомляє місцеве видання НікВесті.

Операція зі звільнення проїзду проходила о 13:15, в результаті якої співробітники міліції взяли у кільце пікетниць і відтіснили їх до узбіччя. Співробітники Державтоінспекції відновили рух автотранспорту по Варварівський міст, організовують висновок машин, які були заблоковані на мостовому переході.

Між правоохоронцями та жінками сталася низка зіткнень. Деякі з них кидалися під колеса проїжджаючих автомобілів, розбризкували воду і кидалися пляшками. Кілька людей були затримані міліцією і поміщені в автозаки. Їх доставили в Заводський райвідділ міліції.

Як відомо, напередодні родичі військових заблокували Варварівський міст з вимогою надати допомогу солдатам, які в даний час виконують бойове завдання на кордоні з Російською Федерацією.

Раніше протестуючі написали лист на адресу президента України з вимогами створити коридор для учасників АТО на кордоні з РФ для передачі їм бойової техніки, боєприпасів, продуктів харчування і води, а також відправити додому військовослужбовців, які знаходяться в зоні антитерористичної операції більше 2 місяців.

Вранці 26 липня міст розблокували після того, як губернатор Миколи Романчук повідомив їм, що президент доручив дати команду штабу АТО створити коридор для виведення миколаївських десантників з оточення російських терористів на сході України.

Зараз ви читаєте новину «Міліція вигнала з мосту матерів і дружин миколаївських десантників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути