пʼятниця, 11 листопада 2011 18:28

Міліціонери зловили злодіїв-"каскадерів", які на ходу грабували вантажівки

Міліціонери зловили злодіїв-"каскадерів", які на ходу грабували вантажівки

Міліціонери затримали в Полтавській області злочинне угрупування, яке складалося з трьох жителів Кременчука. Вони займалися пограбуванням вантажівок.

Як повідомили журналістам у центрі зі зв'язків з громадськістю облуправління міліції у п'ятницю, встановлено близько 30 фактів того, що зловмисники у віці 32-37 років безпосередньо під час руху транспорту в темний час доби здійснили пограбування на території Полтавської, Чернігівської, Черкаської, Запорізької та інших областей.

"Автомобіль зі спеціально посиленим капотом і форсованим двигуном під'їжджав до вантажівки, коли той рухався зі швидкістю 40-50 км / год. Один із зловмисників, стоячи на капоті, кусачками відмикав запори, після чого проникав всередину і передавав на ходу товар спільникові", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві одеситки в ліфтах промишляли грабунками

Здобиччю могли бути як недорогі речі, так і цінна апаратура, комп'ютери, телевізори тощо. Надалі викрадений товар учасники угруповання реалізовували.

Останнім епізодом злочинної діяльності банди була крадіжка товарно-матеріальних цінностей на суму понад 10 тис. грн з напівпричепа автомобіля "Вольво", який рухався на відрізку дороги "Бориспіль - Дніпропетровськ" в Глобинському районі.

За даним фактом слідче управління УМВС України в Полтавській області порушило кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Під час обшуків правоохоронці вилучили речові докази, серед яких сім автомобілів, різні технічні пристосування, маски та частину викраденого. У Полтавській області це вже третя подібна група злодіїв-"каскадерів", виявлена правоохоронцями.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери зловили злодіїв-"каскадерів", які на ходу грабували вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути