понеділок, 20 січня 2014 10:46

Міліціонер збив і протягнув на капоті своєї автівки активіста Євромайдану - очевидець

Міліціонер збив і протягнув на капоті своєї автівки активіста Євромайдану - очевидець

Міліціонер на патрульному автомобілі збив одного з активістів і протягнув його на капоті кілька метрів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала Ірина Митрофанова.

"Десь близько 2 ночі, під час відправки продуктів і дров на Євромайдан, офіс ВО "Майдан" під'їхав черговий автомобіль патрульно-постової служби КМ УУМВС України в Полтавській області і намагався перешкодити відправці", повідомила активістка.

"Переслідуючи автобус, один з правоохоронців послизнувся і впав, подряпавши мізинець правої верхньої кінцівки. Його колега з переляку рушив з місця і на патрульному автомобілі збив одного з активістів, і протягнув його на капоті автомобіля декілька метрів. В результаті цього активіст отримав тілесні ушкодження у вигляді травми ноги, але від госпіталізації тимчасово відмовився. Постраждалий міліціонер скаржився на гострий і нестерпний біль подряпини", - написала активістка.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер збив і протягнув на капоті своєї автівки активіста Євромайдану - очевидець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути