вівторок, 14 січня 2014 13:31

Мажору, який збив на смерть дівчину і скалічив хлопця, дали три роки умовно

Мажору, який збив на смерть дівчину і скалічив хлопця, дали три роки умовно
Фото: timeszp.com

Первомайський міський суд виніс вирок Артуру Булаху, обвинуваченому у скоєнні аварії, під час якої загинула неповнолітня дівчина.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області, вироком суду Булаха визнали винним. Йому призначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробуванням на строк 3 роки та позбавленням права керувати транспортними засобами протягом 3 років.

Прокуратура області з таким рішенням суду не погодилась у зв'язку з невідповідністю призначеного покарання ступеню тяжкості злочину та особі засудженого. На судове рішення державним обвинувачем у справі готується апеляція.

Під час судових дебатів державний обвинувач у справі прокурор міста Первомайськ Григорій Скляров орієнтував суд визнати Булаха винним та призначити покарання за ч.2 ст.286 КК України у вигляді 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами упродовж 3 років.

Нагадаємо, 21 жовтня 2011р. у Первомайську сталася ДТП, в результаті якої загинула неповнолітня дівчина, а хлопець став інвалідом. За повідомленнями ЗМІ, автівкою керував родич мера Первомайська, а в салоні, нібито, перебував його син. Під варту винуватець ДТП був узятий тільки в березні 2012 року, через п'ять місяців після аварії. Невдовзі із СІЗО його перевели до міської лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Мажору, який збив на смерть дівчину і скалічив хлопця, дали три роки умовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути