пʼятниця, 09 грудня 2016 16:24

Матір свідомо залишила дітей помирати з голоду

Матір свідомо залишила дітей помирати з голоду

Владислава Подчапко лише вдавала із себе турботливу матусю. Насправді ж свідомо залишила старших дітей у квартирі, аби вони померли. Сама у той час запрошувала на квартиру співмешканця гостей.

Про це у бесіді із уповноваженим президента України Миколою Кулебою розповіла знайома Владислави, Катерина.

"Ми познайомилися у соцмережі в групі для матусь. 10 листопада зустрілися у кафе. Владислава розповідала, що недавно народила третю дитину. Пила вино, хоча сказала, що годує груддю. Про себе розповіла, що має перукарню, яку здає в оренду, автомобіль та квартиру на Дарниці. Потім пропонувала мені разом організувати бізнес — відкрити магазин дитячого одягу. Словом, справила враження адекватної турботливої матері", - розповіла Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися подробиці про стан дівчинки, яку мати прирекла на голодну смерть

Через тиждень після знайомства Владислава попросила у нової знайомої гроші на лікування старшої доньки.

"Сказала, що у дівчинки гідроцефалія. Потрібні терміново кошти. Ми перекинули на картку, хто скільки міг. Коли попросили документи — вона перестала відповідати. 5 грудня, коли її діти помирали у квартирі, запросила мене у гості. Уже наступного дня я дізналася, яка трагедія трапилася з її дітьми. Думаю, вони зговорилися зі співмешканцем, і свідомо залишили дітей у квартирі, аби вони померли", - додала жінка.

У Києві двоє дітей 9 днів були самі у квартирі. Хлопчик, 1 рік 11 місяців, помер. За життя його сестри, 2 роки 10 місяців, борються лікарі. Дітей виявила 20-річна мати, уродженка Миколаївщини. Зателефонувала до поліції. Пояснила, що весь час була у свого коханця із немовлям, яке нещодавно народила. Її взяли під варту на 60 діб без права внесення застви. Їй загрожує до 8 років в'язниці та позбавлення материнських прав щодо інших дітей.

Зараз ви читаєте новину «Матір свідомо залишила дітей помирати з голоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути