четвер, 17 жовтня 2013 16:35

Мати вбивці із Бірюльово пригрозила підірвати себе

Мати вбивці із Бірюльово пригрозила підірвати себе
Фото: vesti.ru

Мати Орхана Зейналова, який підозрюється у вбивстві Єгора Щербакова, стверджує, що її син не схожий на чоловіка, якого зняли камери відеоспостереження на місці злочину. Крім того, Ясаман Зейналова погрожує "підірвати себе", якщо її сина будуть бити та принижувати.

Жінка вважає, що "цей випадок спеціально політизують, щоб всіх азербайджанців вивезти з Росії, тому що йде така тенденція". Такі заяви вона зробила порталу Life News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народний гнів у Москві: перевернуті автівки, спалені магазини і сотні затриманих

"Я хочу звернутися до президента Російської Федерації, щоб він особисто контролював цей процес, тому що це все сфальсифіковано", - каже мати Орхана Зейналова. Вона також стверджує, що інформація, ніби її син жив у Росії останні 10 років, також є неправильною. За словами Ясаман Зейналової, Орхан виїхав з Азербайджану три роки тому.

Раніше 17 жовтня повідомлялося, що в МЗС РФ надійшла нота посольства Азербайджану з вимогою допустити до обвинуваченого дипломатів. Сам Орхан Зейналов свою провину визнав, хоча й стверджує, що він "захищався". При цьому з'ясувалося, що зловити його допомогла азербайджанська діаспора, а не господар квартири, в якій передбачуваний вбивця знімав кімнату.

У четвер, 17 жовтня, Пресненський суд Москви заарештував підозрюваного в гучному вбивстві Єгора Щербакова у Бірюльово Орхана Зейналова до 10 жовтня.

Нагадаємо, в ніч на четвер, 10 жовтня, у московському районі Західне Бірюльово невідомий зарізав хлопця Єгора Щербакова на очах у його дівчини, після чого втік.

У суботу ввечері і у неділю, 12-13 жовтня, сотні жителів району вийшли на вулиці, вимагаючи знайти вбивцю, влаштували масові погроми і вступили в сутички з поліцейськими.

Зараз ви читаєте новину «Мати вбивці із Бірюльово пригрозила підірвати себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути