середа, 07 грудня 2016 11:42

Матері, яка прирекла дітей на голодну смерть, загрожує довічне

Матері, яка прирекла дітей на голодну смерть, загрожує довічне

20-річній жінці, яка залишила своїх малолітніх дітей помирати від голоду в зачиненій квартирі, загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Також позбавлення батьківських прав.

"Якщо внаслідок залишення в небезпеці настала смерть людини – це, як мінімум, 15 років позбавлення волі. Тим паче, що це дитина, це - сфера її відповідальності. Тому подібний злочин може потягнути і на довічне", - сказав у коментарі "Обозревателю" правозахисник Едуард Багіров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабуся задушила онуків, а потім повісилася

Багіров наголосив - виправдання цьому вчинку матері немає.

"Як правозахисник хотів би знайти якусь зачіпку, але її не бачу. Вона спеціально зробила так, щоб малюки померли. Знала, що замкнула їх у квартирі, що вони не виживуть. Просто хотіла їх вбити, позбутися їх і стати вільнішою. Жінка цілеспрямовано вбила свою дитину і вчинила замах на вбивство другої", - додав Багіров.

У Києві двоє дітей 9 днів були самі у квартирі. Хлопчик, 1 рік 11 місяців, помер. За життя його сестри, 2 роки 10 місяців, борються лікарі. Дітей виявила 20-річна мати, уродженка Миколаївщини. Зателефонувала до поліції. Пояснила, що весь час була у свого коханця із немовлям, яке нещодавно народила.

Зараз ви читаєте новину «Матері, яка прирекла дітей на голодну смерть, загрожує довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути