вівторок, 10 січня 2017 17:54

Маньяк-поліцейський убив близько сотні жінок

Маньяк-поліцейський убив близько сотні жінок

Колишній поліцейський з Іркутської області Михайло Попков зізнався у вбивстві ще 59 жінок. Поки маніякові, вже засудженому до довічного терміну, пред'явили звинувачення за 47 смертельних випадків. Щоб довести їх, слідчим довелося розкривати могили, ексгумувати трупи, призначати судово-медичні, криміналістичні та інші експертизи.

Про це повідомляє "Східно-Сибірська правда".

50-річного Попкова звинувачували лише у вбивствах, про зґвалтування мови не йде. Його засудили до довічного ув'язнення і у січні 2015 року, визнали винним у 22 вбивства молодих жінок у місті Ангар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайомство на сайті закінчилося убивством

Затримали колишнього міліціонера в 2012 році. Злочини він скоював протягом восьми років, з 1992 по 2000 роки. Жертвами маніяка ставали молоді жінки, яких він підвозив пізно ввечері або вночі. Їх він відвозив у ліс, ґвалтував і вбивав. Тільки через кілька років вдалося вийти на слід вбивці. Генетична експертиза показала, що зразки слини і сперми на тілах трьох загиблих належать одному і тому ж чоловікові.

У Кам'янець-Подільському засудили маньяка, який вечорами з 27 квітня до 12 травня 2016 року підходив до жінок ззаду і колов невідомим предметом нижче пояса. Чоловік отримав 5 років в'язниці.
Зараз ви читаєте новину «Маньяк-поліцейський убив близько сотні жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути