вівторок, 06 грудня 2016 17:35

Хлопчик помер, дівчинка у важкому стані — діти були зачинені 9 днів у квартирі
5

Фото: ГУ НП м.Києва

У Києві двоє дітей 9 днів були самі у квартирі. Хлопчик, 1 рік 11 місяців, помер, а за життя його сестри, 2 роки 10 місяців, борються лікарі. Дітей знайшла 20-річна мати, уродженка Миколаївської області. Вона зателефонувала до поліції.

Про це повідомляють столичні поліцейські.

"Тіло хлопчика направили в морг, а за життя дівчинки борються лікарі. Слідчі встановили, що, залишивши дітей удома, жінка проводила час із коханцем у районі столичних Березняків. Встановлено, що у жовтні жінка народила ще одну дитину, яка живе з її кавалером. Затримана пояснила, що ці дев'ять днів вона була з немовлям", - розповів начальник слідчого відділу Голосіївського управління поліції Олександр Самусенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабуся задушила онуків, а потім повісилася

Проводяться слідчі дії, аби встановити обставини цієї трагічної події та надати правову оцінку діям жінки.

"9 днів тому Влада, мати дітей, пішла погуляти і зачинила їх у квартирі. З їжі у них було лише декілька цукерок. Діти намагалися вибратись, шукали шпарини, через які можна було б кликати на допомогу. Біля вхідних дверей вирвали лінолеум. Сусіди чули плач. Викликали поліцію. Але двері ніхто не відчинив і поліція поїхала. Про те, що діти зачинені у квартирі, знала їхня бабуся. Вона приносила їм їжу, але не змогла зайти в помешкання. Даниїл помер з голоду 3 грудня. Аня була зачинена з мертвим братом до 6 грудня. Зараз дівчинка у важкому стані в реанімації. У неї почали відмовляти органи", - повідомив Микола Кулеба, уповноважений президента з прав дитини.

У Харкові няня Жанетта Давидян близько 2 місяців обзивала та била півторарічного хлопчика. Докази такої поведінки отримала мати дитини, Ганна Якименко, коли залишила вдома ввімкнутий диктофон.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик помер, дівчинка у важкому стані — діти були зачинені 9 днів у квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути