пʼятниця, 01 червня 2012 09:58

"Макіївського терориста" допитали щодо вибухів у Дніпропетровську

"Макіївського терориста" допитали щодо вибухів у Дніпропетровську
Антона Волошина допитували про його можливу причетність. Фото: Сегодня

Після дніпропетровських вибухів одного з "макіївських підривників" - Антона Волошина - допитували про його можливу причетність до терору ще в цьому місті. Як відомо, він відбуває покарання в Дніпропетровську, а його співучасник Дмитро Онуфрак зараз перебуває за ґратами в Західній Україні, пише Сегодня.

Саме їх вважають причетними до перших "урнових" терактів, котрі сталися в січні 2011 року біля "Макіїввугілля" і ТЦ "Голденплаза". Тоді ніхто не постраждав. У підготовці та організації вибухів звинуватили аудитора Дмитра Онуфрак і студента-програміста Антона Волошина, які попалися на пограбуванні таксиста, і дали 15 і 8 років в'язниці відповідно. Онуфрак свою провину в терорі, на відміну від Волошина, не визнав. Адвокати хлопців подали касаційні скарги, які ще на розгляді в Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За "теракт" у Дніпропетровську візьметься СБУ

Нагадаємо, що 27 квітня в Дніпропетровську сталася серія вибухів, і вибухівка знаходилася саме в бетонних урнах. В результаті постраждали 29 людей. А пізніше в деяких інших містах України були знайдені, а потім знешкоджені саморобні вибухові пристрої, які знаходилися також в урнах у громадських місцях.

 

Зараз ви читаєте новину «"Макіївського терориста" допитали щодо вибухів у Дніпропетровську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути