пʼятниця, 11 жовтня 2013 10:25

Львівського малюка, який впав у каналізаційний люк, шукають уже з водолазами

Львівського малюка, який впав у каналізаційний люк, шукають уже з водолазами
Фото: gazeta.ua

Маленького хлопчика, який учора, 10 жовтня, впав у каналізаційний люк на вулиці Широкій у Львові, досі не знайшли. 2,5-річна дитина впала в люк о 11.23 вчора, на цей час пошуки не дали результатів.

"Не припиняли шукати вночі, обстежувався центральний колектор річки Полтви та додаткові розгалуження. Пошукові роботи продовжуються. Сьогодні залучаємо групу водолазів, яка буде обстежувати центральні очисні споруди, де шукатимуть хлопчика. Наші рятувальники продовжують обстежувати колектори", - каже начальник відділу зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Віталій Туровцев.

Аварійна рятівна водолазна служба повторно обстежить район Левандівки, де сталася трагедія, та знову пройде по колектору на вул. Широкій до очисних споруд.

Як повідомляє прес-служба ДСНС, пошуково-рятувальні роботи тривають, до яких від Головного управління ДСНС у Львівській області залучено 52 чол. та 12 од. техніки.

Нагадаємо, трагедія сталася 10 жовтня о 11.23. Бабуся разом із двома внуками-двійнятами гуляла вулицею Широкою, дівчинку тримала в руках, а хлопчик вирвався і підбіг до каналізаційного люку. Під вагою дитини кришка перевернулася і малюк зник в отворі. Першим на допомогу прибіг охоронець продовольчого ринку навпроти. На місце події оперативно прибули рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Львівській області, три карети швидкої медичної допомоги, аварійні бригади ЛМКП "Львівводоканал", працівники міліції та відповідальні посадові особи міста Львова і області. Рятувальники обстежили десяток люків у цьому районі, спускалися вниз, перевіряли усі повороти, заглибини. Вода у каналізаційних трубах подекуди доходила до 60 см, на звичайних ділянках не вище 30 см, однак її швидкість була надзвичайно висока - 2 м. за секунду. Тобто, дитину могло за лічені хвилини віднести далеко від місця пригоди.

Зараз ви читаєте новину «Львівського малюка, який впав у каналізаційний люк, шукають уже з водолазами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути