понеділок, 05 грудня 2011 22:37

Львів'янки перекрили дорогу через незаконне будівництво

Сьогодні у Львові на вулиці Остроградських жінки перекрили дорогу в знак протесту незаконному будівництву 15-поверхівки.

Основною вимогою людей було припинення будівництва. Люди вигукували "Ганьба будівельникам!".

Якщо влада не зверне уваги на протест, люди обіцяють перекрити одну з найбільших львівських магістралей – вулицю Стрийську.

Як стверджують мешканці прилеглих будинків, проект будівництва не затверджений. Громадські слухання з цього приводу не велися. Також мешканці стверджують, що будівництво не має діючого генплану.

"Вони вже втретє міняють проект, який має бути погодженим в Мінохорони праці. Проект не був погоджений. Для того, щоб проект міг внести зміни, треба пройти інвестекспертизу. Її також не було", - розповіла мешканка вулиці Остроградських Любов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів'яни пікетували Азарова під облдержадміністрацією

Представник фірми-забудовника ТзОВ "Оптімекс" Ярослав Шостак стверджує, що будівництво ведеться законно, натомість надати жодних документів, які би підтверджували законність зведення будинку представник забудовника не зміг.

Львів'яни вже звернулися в обласну прокуратуру, подали колективний позов до суду за дозвіл будівництва без належних експертиз.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янки перекрили дорогу через незаконне будівництво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути