середа, 03 червня 2015 18:49

Лубківський: Сьогодні знищено щонайменше 10 бойовиків і 4 спецназівців РФ

Лубківський: Сьогодні знищено щонайменше 10 бойовиків і 4 спецназівців РФ
"Контррозвідкою СБУ також встановлено, що втрати спецназу ГРУ Генштабу ЗС Російської Федерації, залучених у цій операції (!), становлять щонайменше 4 двохсотих". Фото: uapress.info

Під час сьогоднішній боїв у Мар'їнці Донецької області українська армія завдала суттєвих втрат противнику.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"За даними об'єктивного контролю Штабу АТО СБУ, Збройні Сили України дали гідну відсіч бойовикам в Мар'їнці і Красногорівці!!!", - написав він.

"Під час бойового зіткнення ЗСУ з підрозділами незаконних збройних формувань (НЗФ) встановлено втрати серед бойовиків: - 10 двохсотих (загиблих) і понад 80 трьохсотих (поранених)... Контррозвідкою СБУ також встановлено, що втрати спецназу ГРУ Генштабу ЗС Російської Федерації, залучених у цій операції (!), становлять щонайменше 4 двохсотих", - додав він.

Нагадаємо, бої в Мар'їнці розпочалися з ранку 3 червня і тривали майже весь день. Нещодавно міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що штурм бойовиків позицій українських військовослужбовців у районі Мар'їнки поблизу Донецька був зупинений.

Раніше радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Тетяна Губа повідомила, що станом на 16:00 в результаті обстрілів Мар'їнки загинув один військовослужбовець, ще 18 людей отримали поранення.

Також вона поінформувала, що до Дніпропетровська у середу вдень з Мар'їнки спеціальними автобусами і літаками вже доставили 12 постраждалих і поранених військовослужбовців Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «Лубківський: Сьогодні знищено щонайменше 10 бойовиків і 4 спецназівців РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути