вівторок, 10 липня 2012 14:19

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Лікарка, яка надавала першу допомогу Макар, "такого жаху за 30 років не бачила"

Лікарка, яка надавала першу допомогу Макар, "такого жаху за 30 років не бачила"
Оксана була у свідомості аж до доставки її у лікарню. Фото: mnews.net.ua

Сьогодні відбулося чергове засідання у справі Оксани Макар. Судове засідання проходить у відкритому режимі.

До перерви допитали трьох свідків - Ларису Погосян, матір обвинуваченого Артема, чоловіка, який знайшов Оксану на будівництві, і лікарку, яка надавала дівчині першу медичну допомогу.

Зі свідчень Лариси Погосян стало відомо, що її син Артем пішов гуляти ввечері 9 березня з друзями. Один з цих друзів познайомив його з Краснощоком і Присяжнюком (прізвища нових друзів сина жінка дізналася вже пізніше). О 20.00 Артем подзвонив їй і сказав, що відпочиває зі знайомими. Після цього він більше не телефонував. Мати занепокоїлася і близько першої години ночі сама набрала сина, але той не брав слухавку. Додому Артем прийшов між 2 і 3 годинами ночі, пише "Новости-N".

Вранці, коли Артем прокинувся, він був роздратованим, у нього боліло серце. Серце, як зазначає мати, у нього могло боліти 2-3 рази в тиждень. Жінка характеризує свого сина як спокійного хлопчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтівники Оксани Макар побилися в суді

Після того, як його відпустили з міліції під підписку про невиїзд, Артем пояснив матері, що був свідком вбивства, розповів, що знаходився в квартирі, де один з хлопців душив дівчину. Також він сказав, що не міг піти з квартири, бо той хлопець закрив двері на ключ і погрожував йому вбивством. На питання адвокатів, чи гарна пам'ять у її сина, Погосян відповіла ствердно. Однак зазначила, що Артем не особливо сміливий і залякати його просто.

Заслухали свідчення лікаря швидкої допомоги, яка надавала першу медичну допомогу Оксані.

"Такого жаху за всі свої 30 років роботи я не бачила", - сказала жінка.

Вона розповіла, що побачила на тілі Оксани безліч опіків, були синці на шиї, а тиск можна було визначити тільки за пульсом. Лікар почула з рота Оксани легкий запах алкоголю. Тому замість морфіну в якості знеболювального ввела дівчині анальгін. Сама Оксана була у свідомості аж до доставки її у лікарню. А коли лікар запитала, що з нею сталося, Оксана відповіла лише: "Потім".

Зараз ви читаєте новину «Лікарка, яка надавала першу допомогу Макар, "такого жаху за 30 років не бачила"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути