Ексклюзиви
середа, 14 березня 2012 14:54

Спецтема: Зґвалтування та вбивство Оксани Макар

Лікарі не поспішали надавати згвалтованій Оксані Макар допомогу

Лікарі не поспішали надавати згвалтованій Оксані Макар допомогу

Миколаївець Олег, який 9 березня знайшов згвалтовану і обгорілу Оксану Макар, розповів, що того дня зовсім випадково натрапив на дівчину. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі Gazeta.ua.

"Того ранку у вихідний я вирішив навідати тяжкохвору родичку. – розповів чоловік. – У мене автомобіль – сімка. Заводилася навіть в люті морози. А того ранку було десь 2 градуси морозу, І автомобіль не завівся. Я вирішив почекати, поки хтось буде їхати, аби поміг мене штовхнути".

За кілька хвилин чоловік опинився на покинутому будівництві, вирішив поглянути, чи ніхто з сусідніх гаражів не виїздить.

"Почув стогін, – розповів чоловік. – почав дослухатися, чи мені не здалося. Вирішив викликати про всяк випадок міліцію, аби не ризикувати. Мало там що може бути. Якби виклик був хибний – вибачився б. Але все-таки - це мій громадянський обов'язок повідомити".

ВІДЕО: Зізнання миколаївського виродка виклали в інтернет

О 8.20 чоловік зателефонував. За кілька хвилин приїхали патрульні.

"Молодий міліціонер сам стрибнув у підвал. – згадує чоловік. – Вискочив звідти, як ошпарений. З великими очима. Каже – там дівчина, гола, згоріла".

"Швидка" до місця пригоди їхала 40 хвилин. Чоловік обурюється, що допомогу надавати почали не відразу. Спочатку медики відмовлялися лізти до підвалу, потім взагалі вирішили поїхати в об'їзд до місця пригоди.

"Після тієї пригоди моя автівка працює, як годинник, – каже Олег. – І заводиться з пів оберта. Думаю, що того ранку там стояв ангел-охоронець Оксани, аби не дати їй завестися. Це просто чудо. Я в дива не вірю, але після такого довелося повірити".

Зараз ви читаєте новину «Лікарі не поспішали надавати згвалтованій Оксані Макар допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути