пʼятниця, 23 грудня 2011 11:35

Кримський міліціонер завдав кривднику 10 ударів ножем

Кримський міліціонер завдав кривднику 10 ударів ножем

22 грудня, близько 11 години дня в під'їзді будинку по вул. Ювілейній в Алушті співробітник міського відділу міліції напав на місцевого жителя з ножем і завдав йому 10 ударів. Зараз молодий чоловік перебуває в хірургічному відділенні Алуштинської лікарні

Потерпілий Костянтин Пастухов перед майбутньою операцією, стікаючи кров'ю, встиг розповісти як і чому все сталося.

"У першій половині дня я приїхав до себе додому. Коли двері ліфта на 9 поверсі, де я живу, відкрилися, на мене накинувся Гоптарьов Артем Романович, чинний співробітник Алуштинського міського відділу міліції, - каже Костянтин. - Він почав наносити мені удари ножем. Після перших же ударів я його схопив, і ми разом з ним вискочили з ліфта на сходи. Він продовжував наносити удари ножем. Я, як міг, блокував їх, руку з ножем затримував".

Нападник завдав хлопцю 10 ударів ножем, потрапивши в спину, шию і ноги. Однак Пастухов, який в минулому займався боротьбою, повалив міліціонера, вибив у нього ніж і газовий балончик, який той затискав в іншій руці. На шум вийшли сусіди, які викликали швидку допомогу та міліцію. До приїзду правоохоронців поранений Пастухов і його сусід Володимир Попов утримували Гоптарьова на підлозі.

За словами постраждалого, міліціонер чекав його біля ліфта з явним наміром вбити. Таким чином, він вирішив виконати свої погрози.

"Гоптарьов живе разом з громадянкою М., колишнім директором одного з агентств нерухомості, - розповідає Костянтин. - У мене з нею виникли судові позови, які тривають досі. На одному із судових засідань я озвучував, що громадянка М. проживає з Гоптарьовим. Його викликали у Ялтинський суд підтвердити цю інформацію. Тоді він підійшов до мене і сказав, що мені не можна розголошувати в суді про його співмешкання з громадянкою М. Пригрозив, що це не пройде для мене так. І ось сьогодні прийшов конкретно мене вбивати".

Сусіди-очевидці кажуть, що напад явно було підготовлено. На ньому була одягнута шапка з прорізами для очей, а ручка ножа загорнута в целофан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юна одеситка 24 рази встромила ножа в індуса

У свою чергу, в секторі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Криму говорять, що жертвою нападу став саме співробітник міліції.

"22 грудня 2011 року в чергову частину Алуштинського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в під'їзді одного з багатоповерхових будинків Алушти відбувається бійка. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. У ході перевірки було встановлено, що неодноразово судимий за тяжкі злочини місцевий житель 1970 року народження, перебуваючи в під'їзді будинку, напав з ножем на співробітника Алуштинського міського відділу міліції", - йдеться в повідомленні сектора зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в АРК.

За інформацією МВС, міліціонер, захищаючи своє життя і здоров'я, вихопив голими руками ніж у нападника і зумів відбити напад. Внаслідок боротьби співробітник міліції отримав множинні ножові поранення обох кистей рук з ушкодженням суглоба, а також перелом основи фаланги пальця й забиті місця м'яких тканин обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Кримський міліціонер завдав кривднику 10 ударів ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути