понеділок, 17 лютого 2014 23:25

Комп'ютери з КМДА знайшлися на Тернопільщині - МВС

Комп'ютери з КМДА знайшлися на Тернопільщині - МВС
Фото: kievcity.gov.ua

Працівники Гусятинського райвідділу Управління МВС України в Тернопільській області вилучили в одному з сіл району 4 системні блоки, 5 моніторів і клавіатуру з інвентарними номерами Київської міської державної адміністрації, повідомляється на сайті МВС у понеділок.

"Цю апаратуру з Києва в село перевозили троє мешканців Тернопільської області, які є учасниками так званого Євромайдану в столиці. Двоє із затриманих пояснили, що перевозили техніку з Києва власним автомобілем на прохання свого товариша", - повідомляє Управління зв'язків з громадськістю МВС України.

За даними міліції, під час попереднього огляду вилученої техніки було з'ясовано, що на жорстких дисках комп'ютерів знаходиться документація управління земельних ресурсів КМДА.

При цьому в МВС нагадали, що 16 лютого працівники міліції прибули до приміщення КМДА за викликом однієї з посадових осіб, яка повідомила, що виявила пошкодження замків на вхідних дверях кількох кабінетів і зникнення кількох моніторів. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

При цьому прибулих у складі слідчо-оперативної групи працівників міліції мітингувальники всередину не пустили, а також нанесли їм тілесні ушкодження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.345 (насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Комп'ютери з КМДА знайшлися на Тернопільщині - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути