понеділок, 19 вересня 2016 11:13

Композитор з дружиною і 2 дітьми загинув в ДПТ
4

Фото: фото: vk.com

18 вересня виповнилося 9 днів з дня смерті композитора Сергія Кравця з села Хоростків Гусятинського району Тернопільської обл. Він загинув у ДПТ неподалік міста Цар-Колоян у Болгарії разом з дружиною Ілоною, 13-річною донькою Мартою та сином Артемом, 4 роки.

"З Хоросткова Сергій разом з родиною їхав відпочивати в болгарську Варну. За 150 км до курорту їхня автівка зіткнулася з фурою, а потім — з легковим автомобілем. Сергій загинув на місці, його дружина і діти — дорогою до лікарні", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua сестра композитора Олена Чижик.

"9 вересня ввечері мені зателефонували з обласної поліції і сказали, що мій брат із сім'єю потрапив в аварію. Не повірила, що загинули усі. Та за годину зателефонували з посольства України в Болгарії. Підтвердили інформацію, висловили співчуття і надали консультацію щодо перевезення тіл", - додала вона.

Сергій Кравець був учасником тернопільського гурту "Тихий дощ". Виступали на весіллях, вечірках і днях народженнях. На початку 90-их композитор став підприємцем — продавав аудіокасети. Останні роки їздив на заробітки за кордон. Працював у США та Італії. За 3 дні до трагедії Сергій Кравець повернувся з Америки.

"Сергій мав візу на півроку, але додому повернувся за 4 місяці. Казав, що сильно сумує за дружиною і дітьми. Перед поїздкою в Болгарію навідався до нас з матір'ю. Мама просила його бути обережним в дорозі, а теща відмовляла від поїздки. Казала: "Краще не їдьте. Чого Марта буде школу пропускати?". Але Сергій її не послухав. Сказав: "Не хвилюйтеся. Все буде нормально. Приїдемо — зразу вам по скайпу подзвонимо", - поділилася сестра покійного.

"Брат з родиною дуже любили подорожувати. Мали ще багато планів. Ніхто не думав, що поїздка в Болгарію стане для них останньою", - додала вона.

Читайте також: У ДТП загинули 19-річний футболіст із товаришем

Зараз ви читаєте новину «Композитор з дружиною і 2 дітьми загинув в ДПТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути