понеділок, 25 лютого 2013 15:30

Компанія ВВС-ФАКТОРІНГ звернулася з відкритим листом до Міністра Захарченка

Директор ТОВ "ВВС-Факторінг" Рубець Йосиф Володимирович написав відкритого листа міністру внурішніх справ Віталію Захарченку щодо подій навколо приміщення, яке зайняла компанія "ЕКО". Наводимо його текст повністю:

Міністру внутрішніх справ України Захарченко Віталію Юрійовичу вул. Академіка Богомольця, 10, м.Київ, 01024, Україна


ТОВ "ВВС-Факторінг" Директора Рубця Йосифа Володимировича вул. Лебедєва-Кумача, 5, м. Київ, 03058, Україна

Відкритий лист

Шановний Віталію Юрійовичу!

Прошу Вас звернути увагу і надати допомогу у вирішенні питань щодо постійних неправомірних дій і повної безкарності з боку керівництва мережі магазинів "ЕКО-Маркет".

Компанія "ВВС-Факторінг", директором якої я є, із серпня 2012 року є законним власником нежитлового приміщення загальною площею 897 кв.м., яке розташоване в Шевченківському районі по вул. О. Теліги, 15. Компанія-рітейл супермаркетів "ЕКО" без будь-яких законних підстав нахабно захопила і по сьогодні займає не належне їй приміщення у центральному районі Києва площею 897 кв.м., а також перешкоджає будь-яким моїм діям, як законного власника, у праві користування власним приміщенням.

На протязі останніх чотирьох місяців протистояння з компанією "Еко", проти мене і моїх представників було вчинено безліч погроз, тілесних ушкоджень, псування мого майна, вже не кажучи про заподіяну мені матеріальну шкоду у свавільному незаконному заволодінню моїм приміщенням.

Я неодноразово звертався до Прокуратури, Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві з проханням порушити кримінальну справу та розібратися у незаконних діях компанії "ЕКО". 24.01.2013 року у Шевченківському районному управління ГУ МВС України в м. Києві було відкрито кримінальне провадження № 12013110100000849 проти компанії "ЕКО", але, на жаль, всі дії з боку міліції поки не дали ніяких результатів, тому я змушений звертатися по допомогу до вищих органів влади.

Представники мережі магазинів компанії "ЕКО", відчуваючи повну безкарність за свої неправомірні дії, 21.02.2013 року перешкоджали державному виконавцю у проведенні виконавчих дій. При виконанні акту опису арешту нежитлового приміщення, яке знаходиться у власності ТОВ "ВВС-Факторінг", представники компанії "Еко" у грубій формі вчинили опір діям виконавця, нанесли йому тілесні ушкодження і всіляко перешкоджали представнику державної виконавчої служби вийти із приміщення.

У зв?язку з повним свавіллям торгового гіганта – компанії "ЕКО" і відсутністю очікуваних дій з боку правоохоронних органів, прошу Вас допомогти і посприяти у вирішенні питання щодо визволення мого приміщення із-під незаконної та загарбницької окупації, та припиненню бандитських дій до мене та моїх представників.

З повагою і надією на допомогу, директор ТОВ "ВВС-Факторінг",

Рубець Й.В.

Зараз ви читаєте новину «Компанія ВВС-ФАКТОРІНГ звернулася з відкритим листом до Міністра Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути