пʼятниця, 08 грудня 2006 15:00

Комісара з розширення ЄС сфотографували голим з подружкою на пляжі

Автор: http://www.newsru.com
 

Високопоставленого комісара з розширення ЄС, німця Гюнтера Ферхойгена, 62 роки, зняли голим на пляжі разом з колегою.

Одруженого Ферхойгена сфотографували на нудистському пляжі у Литві в одній бейсболці у компанії своєї помічниці Петри Ерлер, 48 років, яка нещодавно отримала підвищення.

Президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу підтримав свого заступника, сказавши, що вважає необхідним поважати "приватне життя людей".

Проте скандал навколо Ферхойгена, який також є комісаром з підприємництва і промисловості, в Німеччині наростає - якраз за три тижні до того, як країна повинна прийняти естафету президентства в Європейському союзі.

Цей комісар - одна з найвпливовіших фігур у Брюсселі. Він є не лише є заступником Баррозу, але і очолює кампанію по боротьбі із засиллям бюрократії в промисловості.

Ферхойген - один з провідних соціал-демократів, і його звільнення може викликати кризу в німецькому коаліційному уряді. Ерлер - єдина представниця східних німців у вищих ешелонах ЄС. Вона входила до складу останнього уряду Східної Німеччини.

- Для комісара ЄС є неприйнятним бігати оголеним по пляжу у компанії своєї співробітниці, - заявив депутат Європарламенту від Християнсько-демократичної партії Херберг Ройль.

Журнал Focus опублікує фотографії в понеділок, 11 грудня. Знімки можуть розглядатися як свідоцтво порушення прийнятого Комісією кодексу норм поведінки, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Комісара з розширення ЄС сфотографували голим з подружкою на пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути