четвер, 22 травня 2014 19:50

"Комбата витягнув - у нього півголови немає, йому 27 років" - військові розповіли про загиблих під Волновахою

"Комбата витягнув - у нього півголови немає, йому 27 років" - військові розповіли про загиблих під Волновахою
Фото: скріншот з Youtube

Три знищених БМП, вантажний армійський ЗІЛ, дві розстріляні "швидкі" та мікроавтобус зі слідами від куль залишилися на місці бойових дій під Волновахою, які розгорнулися сьогодні вранці.

Терористи під'їхали на двох броньованих інкасаторських бусах і двох джипах, а обстріл вели зі стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів і ПЗРК, повідомляє ТСН.

Начебто згодом кілька українських вертольотів наздогнали інкасаторський мікроавтобус, але ця інформація не підтверджена. Бійці, які з'явилися на місці подій відразу після стверджують, що там сталася справжня бійня.

"Моїх три друга лежить, я зараз не можу їх забрати, бо поки що не дають. Комбата витягнув - півголови немає у комбата, йому всього 27 років", - розповідає учасник бойових дій під Волновахою.

Інформація про кількість загиблих дещо різниться. В.о. президента Олександр Турчинов повідомив про 13 загиблих українських військових. Станом на 18:00 кількість жертв сьогоднішнього нападу терористів на українських силовиків під Волновахою на Донеччині збільшилася до 16 осіб. У медичних установах знаходиться ще 32 поранених, але на даний момент не повідомляється - це все силовики АТО, або серед них є і терористи.

Військові аналітики говорять, що в стратегічному розміщенні цього блокпоста були деякі прорахунки, через яких і стало можливим настільки зухвалий напад. Нагадаємо, відомі імена шістьох загиблих під Волновахою. Всі вони родом з Волині і в мирний час служили в 51-й моторизованій бригаді у Володимирі-Волинському.

В Інтернеті опублікували відео, де військовослужбовці, яких сьогодні розстріляли терористи під Волновахою, несуть службу. З переговорів, які ведуться у відео зрозуміло, що знімали їх терористи. Вони оглядали військову техніку і називали силовиків АТО "окупантами". Українські військові в цей час відпочивали.

Зараз ви читаєте новину «"Комбата витягнув - у нього півголови немає, йому 27 років" - військові розповіли про загиблих під Волновахою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути