понеділок, 12 травня 2014 00:08

Кількість загиблих після стрілянини в Красноармійську досягла двох чоловік - ЗМІ

Кількість загиблих після стрілянини в Красноармійську досягла двох чоловік - ЗМІ

Кількість загиблих під час стрілянини в Красноармійську (Донецька обл.) досягла двох чоловік, пише місцевий сайт "06239". Один з постраждалих помер на місці.

Другого пораненого відвезли на приватному автомобілі, але він помер по дорозі в медзаклад. Ще один потерпілий був поранений у ногу. В даний момент він знаходиться в лікарні.

Як повідомлялося, в Красноармійську біля міськвиконкому загинула людина, ще один поранений. За словами очевидців, кілька бійців батальйону "Дніпро" прямували до будівлі міськвиконкому, однак шлях їм перегородили місцеві протестуючі жителі. Для забезпечення проїзду озброєні люди відкрили безладну стрілянину, внаслідок чого одна людина, за непідтвердженими даними, загинула, інша - поранена.

У свою чергу заступник глави Дніпропетровської обладміністрації Борис Філатов спростував інформацію про те, що до стрілянини в Красноармійську причетний батальйон "Дніпро".

" Батальйон "Дніпро" не був у Красноармійську. Він допомагає військам в установці блокпостів", - написав він у неділю в мережі Фейсбук.

МВС України також спростовує інформацію про те, що в ході зіткнень в Красноармійську брали участь співробітники батальйону міліції спеціального призначення "Дніпро".

"Даний спеціальний підрозділ міліції не покидало територію Дніпропетровської області", - йдеться в повідомленні на сайті МВС.

МВС почало розслідування подій в Красноармійську за статтею "Умисне вбивство" КК України. Відповідний запис внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «Кількість загиблих після стрілянини в Красноармійську досягла двох чоловік - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути