пʼятниця, 01 квітня 2016 07:40

Кількість обстрілів зросла, бойовики гатять по "промзоні" Авдіївки

Кількість обстрілів зросла, бойовики гатять по "промзоні" Авдіївки
Фото: 112.ua

Російсько-терористичні війська минулої доби 77 разів обстріляли позиції сил АТО. 30 потужних ударів були із озброєння калібрів від 82 до 152 мм.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку бойовики неодноразово обстрілювали сили АТО в районах Зайцевого, Майорська та шахти Бутівка. Епіцентром бойових дій за вказаний період залишається Авдіївка. Тут по позиціях наших бійців противник бив 16 разів, використовуючи одночасно ствольну артилерію, міномети, гранатомети та стрілецьку зброю. Важке озброєння бандитські угрупування застосовують і відносно місцевих мешканців в так званій промисловій зоні.

На Маріупольському напрямку активність ворога теж була високою. В бік українських позиції поблизу Водяного, Талаківки, Новотроїцького, Широкиного, Мар'їнки та Гнутового найманці теж активно використовували заборонену зброю", - ідеться в повідомленні.

Як повідомив речник прес-центру АТО підполковник Віктор Шубец, з опівночі і до 7-ї ранку бойовики здійснили близько 10 обстрілів наших позицій, у тому числі з мінометів 82 та 120 калібрів.

"Я це пов'язую із намаганням бойовиків дискредитувати ЗСУ. У 10% вони стріляють по своїх позиціях, а також по мирних мешканцях з метою показати світовій спільноті, що це ми порушуємо Мінські домовленості", - зазначив Шубец.

Зараз ви читаєте новину «Кількість обстрілів зросла, бойовики гатять по "промзоні" Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути