пʼятниця, 30 грудня 2016 21:56

Катастрофа Ту-154: серед пасажирів була українка

Катастрофа Ту-154: серед пасажирів була українка

Серед загиблих в авіакатастрофі російського військового літака Ту-154 була уродженка України 34-річна Надія Ігнатьєва. Вона народилася в Сніжному Донецької області. Про це повідомила мати загиблої Валентина Марченкова, передає vchaspik.ua.

Ігнатьєва довгий час жила в Москві. Була танцівницею в ансамблі російської армії імені Александрова майже 10 років, її чоловік також працює в ансамблі, та в літаку не було. У Надії залишилася 4-річна донька.

Українка разом з колективом за завданням російського Міноборони летіла в Сирію, щоб взяти участь у святковому концерті для російських військових.
"Я вважаю, що це аморально, що їх послали на цей об'єкт, на це грандіозне свято. Ми намагалися відрадити Надю летіти туди, але вона артист, виступи були її обов'язком, а ансамбль - її другою сім'єю", - розповіла мати загиблої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Асад поспівчував Путіну через російський Ту-154, який летів в Алеппо

Літак Ту-154 Міністерства оборони РФ розбився вранці 25 грудня після вильоту з Адлера. На борту знаходилися 92 людини: артисти Академічного ансамблю пісні і танцю ім. Александрова, журналісти, військові і 8 членів екіпажу. У ФСБ РФ сказали, що основними робочими версіями є попадання в двигун сторонніх предметів, неякісне паливо, що спричинило втрату потужності і відмова роботи двигунів та помилка пілотування.
Зараз ви читаєте новину «Катастрофа Ту-154: серед пасажирів була українка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути