субота, 08 грудня 2012 15:23

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

"Караван" роздав обіцяні гроші сім'ям загиблих охоронців і невідомому львів'янину-інформатору

"Караван" роздав обіцяні гроші сім'ям загиблих охоронців і невідомому львів'янину-інформатору
100 тисяч гривень, які за інформацію про вбивцю обіцяла міліція, залишаться державі. Фото: obozrevatel.com

Власники "Каравану", у якому наприкінці вересня були розстріляні троє охоронців, виплатили обіцяні гроші.

У день трагедії в гіпермаркеті пообіцяли, що сто тисяч гривень віддадуть людині, яка повідомить будь-яку інформацію про вбивцю, нагадує у своєму сюжеті ТСН.

Отже, 50 тисяч дісталися загадковому львів'янину. Тому невідомому односельцю, який ніби першим зателефонував до міліції та повідомив, що на відео з місця трагедії в "Каравані" – людина на ім'я Ярослав Мазурок. Ще 50 тисяч – порівну між членами сімей загиблих у гіпермаркеті охоронців.

Чому саме так розподілили обІцяні гроші у "Каравані" не пояснюють. Родичі загиблих охоронців розповіли, днів із десять тому справді отримали по шістнадцять тисяч гривень. У міліції ж неофіційно повідомили – за інформацією про людину, яка першою назвала прізвище Ярослава Мазурка, до правоохоронців взагалі ніхто не звертався.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З мого чоловіка схоже хочуть зробити серійного вбивцю, тому що їм вигідно — Людмила Мазурок

Андрію, який вранці сьомого листопада вигулював собаку в парку на Нивках та першим помітив тіло Мазурка в кущах, нічого не дали. Через кілька днів після своєї знахідки Андрій пішов у "Караван" за грошима, які керівники ТРЦ публічно обіцяли. Тоді він не зумів навіть увійти до адміністративної будівлі торговельного центру - його не пустили охоронці.

Згодом він найняв адвоката. Той упевнений – підзахисний свої сто тисяч отримає: "Вони роздали кілька обіцянок (Про інформацію про караванського стрільця та про місцезнаходження Мазурка). Виходить, що за кожну обіцянку вони обіцяли певну винагороду", - розмірковує адвокат Андрія Іван Боднарук.

А ось сто тисяч, які за інформацію про вбивцю обіцяла міліція, залишаться державі. Формулювання міліціонерів було чіткішим - вони обіцяли гроші людині, завдяки повідомленням якої зможуть затримати злочинця.

Нагадаємо, 7 листопада в Сирецькому парку, недалеко від станції метро "Сирець", знайшли тіло чоловіка, схожого на Мазурка, який підозрюється в розстрілі трьох охоронців ТРЦ "Караван"26 вересня. Тоді загинули три охоронці, ще один постраждав.

Раніше повідомлялося, що охоронцю, котрий вижив після розстрілу у "Каравані", заможні власники не дали ні копійки.

Зараз ви читаєте новину «"Караван" роздав обіцяні гроші сім'ям загиблих охоронців і невідомому львів'янину-інформатору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути