вівторок, 23 жовтня 2012 15:58

Кандидат від опозиції по 141-му округу Дубовий потрапив у ДТП на Одещині
5

Фото: Фото: bessarabiainform.com

23 жовтня о 4 ранку кандидат у народні депутати Олександр Іванович Дубовий потрапив у ДТП.

Після наради в штабі, яка тривала допізна, він повертався до батьків у Шевченкове Кілійського району Одеської області, щоб трохи відпочити. По дорозі між селами Мирне і Шевченкове, не доїхавши 3 км до будинку, Дубовий ледь не загинув.

Він рухався по дорозі на автомобілі "Mazda" зі швидкістю близько 90-100 км/год. На зустрічній смузі стояла вантажівка (ймовірно "КамАЗ"), з-під якого раптово виїхав ще один вантажний автомобіль таким чином, що ці машини зайняли обидві сторони, і тим самим заблокували дорогу - майже одночасно вони ввімкнули дальнє світло, внаслідок чого Дубовий тимчасово втратив контроль над своєю машиною.

Щоб уникнути прямого лобового зіткнення, Олександр Дубовий був змушений піти у бік. Машина злетіла в кювет і перекинулася.

Випадковий свідок (Іван С.), який опинився неподалік, говорить про те, що зустрічні вантажівки з місця пригоди втекли, навіть не намагаючись надати допомогу потерпілому за їх же вини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" Антон Яценко знову "засвітився" в ДТП

Дубовий внаслідок аварії на деякий час втратив свідомість. Зараз він перебуває в лікарні м. Кілія. За словами лікарів, його життю вже нічого не загрожує. Тести показали повну відсутність у крові Дубового алкоголю.

У партії "Батьківщина" зазначають, що специфічність дорожньо-транспортної пригоди та її постановочність, а також статус постраждалого дають всі підстави вважати, що цієї ночі на Олександра Дубового було скоєно замах, що має політичні мотиви.

"Політична напруга в Одеській області в цілому і на 141 окрузі зокрема вийшла за рамки закону і загальнолюдських цінностей, коли політичну боротьбу замінило кримінальне свавілля. Не хотілося б думати, що наші політичні опоненти перейшли останню межу. Керівництво штабів і кандидати на мажоритарних округах від Об'єднаної опозиції вимагають ретельного розслідування всіх обставин ДТП і встановлення осіб винуватців аварії", - йдеться в заяві штабу.

Самовисуванець Олександр Дубовий є лідером передвиборної гонки на 141 виборчому окрузі. Після того як партія "УДАР" і Віталій Кличко відкликали свого кандидата заради підтримки Дубового (а раніше в його підтримку виступила Об'єднана опозиція і два інші кандидати - Ігор Галат і Анатолій Левченко), він став незаперечним кандидатом на перемогу. Його найближчий конкурент - Віталій Барвіненко, є висуванцем від Партії регіонів.

Наразі йде мова про порушення кримінальної справи. Ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «Кандидат від опозиції по 141-му округу Дубовий потрапив у ДТП на Одещині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути